Symposia WI 50PLUS

Onder het thema ‘De Wereld die we aan onze kinderen willen doorgeven’ is het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS gestart met een reeks symposia over actuele onderwerpen.

Symposium 28 oktober 2023 met de titel Ouderen 22 november

Onder de titel “Ouderen 22 november” heeft het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS  op zaterdag 28 oktober 2023 een zeer succesvol symposium georganiseerd.

Op dit symposium konden de deelnemers, die zich in grote getale hadden aangemeld, kennismaken met de lijsttrekker en de kandidaten van 50PLUS voor de komende verkiezingen voor de 2e Kamer. Op het symposium was er ruime aandacht voor de financiële positie van de ouderen en de onzekerheden met betrekking tot de pensioenen en de AOW.

Oud CDA minister Hans Hillen, Lijsttrekker Gerard van Hooft en opiniepeiler Maurice de Hond gaven in presentaties hun visie op de problematiek rondom deze materie.

Het wetenschappelijk instituut had 10 vragen met betrekking tot dit thema opgesteld die door Maurice de Hond ( Peil.nl) zijn voorgelegd aan de doelgroep van 50PLUS. De uitkomsten van deze enquête zijn vervolgens door Maurice de Hond gepresenteerd, waarna er een paneldiscussie volgde onder leiding van de dagvoorzitter George Lernout.

Presentatie website WI 28-10-23

 

Vorige Symposia

 

 

 


 
Geplaatst op

Eén gedachte over “Symposia WI 50PLUS”

  1. Hoewel het voor mij bijna 2 uur rijden was, was het zeer interessant.
    De disussie over voltooide leven was niet makkelijk maar werd door een ieder met respect gevoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *