Symposia WI 50PLUS

Onder het thema ‘De Wereld die we aan onze kinderen willen doorgeven’ is het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS gestart met een reeks symposia over actuele onderwerpen.

Symposium 14 oktober 2023

Onder de titel Zorg voor de toekomst organiseert het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS een symposium op zaterdag 14 oktober 2023 om 10.00 uur in de jaarbeurs in Utrecht.

Op dit symposium is er ruimschoots aandacht voor diverse onderwerpen die voor onze kiezers van belang zijn op het gebied van de vergrijzing van de samenleving en de toekomst van de zorgvraag in Nederland en de noodzakelijke ontwikkelingen in de zorg.

Tijdens het symposium zullen wij de mening peilen van de leden van 50Plus over diverse onderwerpen die van electoraal belang zijn en na de lunch kunnen we onze mening vergelijken met die van onze kiezers. Maurice de Hond heeft via Peil.nl potentiële kiezers gevraagd naar hun mening over deze onderwerpen en zal de uitkomst van deze enquête op het symposium komen presenteren.

Sprekers: Prof. Dr. Jan Latten, Prof. Dr. Erik Jan Meijboom, Dr. Caroline van Dullemen, Prof. Dr. Erik de Graaff, Maurice de Hond en Ellen Verkoelen

Aanmelden (kostenloos) via het mailadres symposium@50pluswetenschappelijkinstituut.nl

Vorige Symposia

 

 

 


 
Geplaatst op

Eén gedachte over “Symposia WI 50PLUS”

  1. Hoewel het voor mij bijna 2 uur rijden was, was het zeer interessant.
    De disussie over voltooide leven was niet makkelijk maar werd door een ieder met respect gevoerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.