Opleidingen

Het Wetenschappelijk Instituut 50PLUS zoekt testers voor de pilot van 2 trainingen/opleidingen.

Het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS heeft de ambitie om opleidingen en trainingen te ontwikkelen die aan (toekomstig) kaderleden van 50PLUS kunnen worden gegeven. Op dit moment zijn er 2 trainingen beschikbaar voor een pilottest. De trainingen kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd.

Inleiding politiek in Nederland (Online cursus, 3 maanden)

De cursus politiek in Nederland is een aanrader voor iedereen die wil begrijpen hoe politiek in Nederland werkt. Na het afronden van de cursus heeft de student een goed beeld van de Nederlandse politiek. Je begrijpt hoe het Nederlandse stelsel werkt, leest moeiteloos partijprogramma’s en kan prima beoordelen welke partij welke belangen het best behartigt.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat en elke cursist ontvangt het boek “De kunst van het kiezen” elke partij kan de verkiezingen winnen. De kosten van deze pilot training worden gedragen door het Wetenschappelijk Instituut.

Aantal pilot deelnemers: 20

Aanmelden : voorzitter@50pluswetenschappelijkinstituut.nl

Professionalisering kader 50PLUS (locatie Utrecht )

Een specifieke training die geheel gericht is op de kracht van de samenwerking en het voorkomen van en het omgaan met conflicten. Dit specifieke deel is als maatwerk voor 50PLUS ontwikkeld.

De training duurt 2 dagen (aaneensluitend) en wordt gegeven in de omgeving van Utrecht. Omdat we hotelkosten willen besparen zijn we hier op zoek naar pilotdeelnemers die uit deze omgeving komen. De kosten van deze training, inclusief gedeclareerde kilometers of reiskosten openbaar vervoer worden gedragen door het Wetenschappelijk Instituut.

Aantal pilot deelnemers: 15

Aanmelden: voorzitter@50pluswetenschappelijkinstituut.nl

We verwachten van de pilot deelnemers een uitgebreide terugkoppeling over de kwaliteit van de trainingen, de bruikbaarheid van de leerstof, positieve ervaringen en aandachtspunten.

Lijkt het je wat om deel te nemen aan een van deze pilot trainingen, stuur dan een mail naar de voorzitter van het Wetenschappelijk instituut.

Geplaatst op

Eén gedachte over “Opleidingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *