Enquêtes

Het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS vraagt uw medewerking!

Om te kunnen inschatten hoe senioren denken over actuele maatschappelijk relevante vraagstukken wil het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS regelmatig korte enquêtes gaan verzenden.

Hiervoor vragen wij (kader) leden, kiezers en niet kiezers van 50PLUS om zich hiervoor aan te melden via het mailadres: enquete@50pluswetenschappelijkinstituut.nl

Een eenvoudig mailtje is voldoende.U kunt zich,indien gewenst, op ieder moment weer afmelden.

Enquête DNA  50PLUS

Het hoofdbestuur van 50PLUS is opzoek naar personen die de partij in de toekomst kunnen vertegenwoordigen. In het kader daarvan heeft het HB het Wetenschappelijk Instituut van 50PLUS gevraagd een vragenlijst te ontwikkelen om na te gaan welke eigenschappen de 50PLUS leden belangrijk vinden voor de politici die ons vertegenwoordigen in politieke functies.

De vragenlijst is op 13 april 2022 uitgezet onder circa 2400 leden van 50PLUS. Na 10 dagen waren er 519 ingevulde enquêtes geretourneerd.

Resultaten

Enquête Website 50PLUS

50PLUS wil een nieuwe website in gebruik gaan nemen. Voordat we dat gaan doen willen we graag inzicht krijgen van u als bezoeker hoe de huidige website wordt ervaren. Wij willen u een aantal vragen voorleggen om zo de wensen van de bezoekers van onze website mee te kunnen nemen in het nieuwe ontwerp en functionaliteit.

De vragenlijst is op 31 Mei 2022 uitgezet onder 2400 leden van 50PLUS. In totaal hebben 316 leden de enquête geretourneerd.

Resultaten

 

 

Wetenschappelijk Instituut

 

Geplaatst op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *